subota, 30. srpnja 2011.

Poznati McDonald’sov Big Mac, Hamburger i Cheeseburger rade se od 100% goveđih odrezaka od visoko kvalitetnih komada mesa prednje četvrti i flama, bez ikakvih dodataka, boja i konzervansa. Meso se priprema na grilu bez ikakvih dodataka masnoće – i na kraju samo posoli i pobiberi.
Sva hrana u McDonald’su svježe se priprema i poslužuje gostima a proizvodne procedure se svakodnevno kontroliraju do najmanjeg detalja.
Ulje koje koristimo u McDonald’su za prženje našeg pomfrita, pilećih odrezaka i medaljona, ribljih filea i voćnih pita, vrhunsko je 100% biljno ulje od suncokreta i uljene repice. Naše ulje se svakodnevno filtrira, provjerava posebnim indikatorima koji mjere slobodne masne kiseline i u skladu s time, ulje se redovno mijenja.
McDonald’sovi poznati Chicken McNuggets (pileći medaljoni) rade se od 100% pilećih prsa najbolje kvalitete.  Naš pomfrit reže se od najkvalitetnijih cijelih krumpira duguljaste sorte Russel Burbank koju uzgajaju ugledni europski dobavljači ekskluzivno za McDonald’s.
Sva kafa koju poslužujemo u McDonald’su, osim što je najviše kvalitete, ima i Rainforest Alliance certifikat koji se odnosi na društveno odgovorno poslovanje. Ovaj certifikat garamtira da je kafa uzgojena na farmama koje štite i ne ugrožavaju šume, rijeke, tlo i divlje životinje; farmama koje poštuju sva prava radnika koji tamo rade i u cjelosti funkcioniraju u skladu s održivim razvojem.
McDonald’sovi sladoledi i milk-shake proizvodi rade se od mlijeka najbolje kvalitete.
Naša peciva pripremaju isključivo najbolji proizvođači s evropskim certifikatima kvalitete – čak i broj sjemenki sezama na našem pecivu se kontrolira a kvaliteta peciva čini naše sendviče tako ukusnima.
McDonald’s sarađuje isključivo s najboljim dobavljačima koji garantiraju najvišu kvalitetu namirnica, u skladu s najstrožim evropskim standardima.

2 komentara:

  1. kako koristite najbolje mlijeko, kad se u mc cafeu koristi obicno mlijeko koje i mi kupujemo u nasim prodavnicama...valjda ako je i mc cafe u sklopu mc donaldsa, onda treba da koristi isto tako vrhunske kvalitetne proizvode. Mislim sranje.Jadni radnici koji rade dva mjeseca da dobiju jednu platu, toliki brend nema sta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad covjek cita ovo, nema zdravije hrane od ove hahahahaha

    OdgovoriIzbriši